O nama

TISKARA I GRAFIKA VIŠKOVO d.o.o. nastala je iz nepobjedivog spoja mladosti i iskustva, čine ga tim ljudi koji dugogodišnjim radom i usavršavanjem prate novosti i edukacije iz tiskarske djelatnosti i usluga povezanih sa tiskom, promidžbom i grafičkim dizajnom.


Svojim zalaganjem i kreativnošću nude rješenja za najzahtjevnije izazove u dizajniranju i prezentaciji reklamnih i poslovnih materijala.
 

Svojim klijentima nudimo savjetovanje od početne ideje do realizacije konačnog proizvoda poštujući želje klijenta i ciljeve svakog projekta. Projektima se pristupa individualno i profesionalno u svim segmentima proizvodnog procesa što znači da se nakon kreiranja ideje u dogovoru sa klijentom predlaže najbolji i najkvalitetniji način tiska prilagođen njegovoj svrsi.
 

Težimo da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispunimo svaku Vašu želju. Tim stručnjaka koji Vas spremno čeka, uz suvremene strojeve, na kvalitetnim materijalima garantira Vam proizvode koji će na pravi način prezentirati Vas i Vaše poduzeće.
 

Dođite, podijelite svoju ideju s nama ili se prepustite našem timu stručnjaka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ispunite formu
2022 © Tiskara i grafika Viškovo d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica